Stijlvol en comfortabel aperitieven

Pergola zonwering wordt veelal toegepast op terrassen waar maximaal comfort is vereist. Deze zonwering kan grote oppervlaktes bestrijken en heeft een hoge mate van windstabiliteit. Vanwege de lage muurbelasting is deze zonwering vrijwel overal toepasbaar. Een Allround pergola zonwering is te voorzien van een unieke ritssluiting. Hierdoor sluit het doek naadloos aan op de geleidingsprofielen en wordt de windstabiliteit gemaximaliseerd.

De zonwering is standaard voorzien van een stille elektrische motor die je optioneel kan bedienen via een app, draadloze afstandsbediening of een schakelaar. Zo kan je zorgeloos genieten vanuit je lounge zetel.

Opties die het verschil maken

Uniek is de mogelijkheid om een extra geïntegreerd doek aan dit model toe te voegen. Dat doek is verticaal uit te rollen en biedt een perfecte oplossing tegen een laagstaande zon.
Ook dimbare LED verlichting is verkrijgbaar om bijvoorbeeld ’s avonds een boek te lezen of om de sfeer te vergroten. Voor meer gebruiksgemak kan de motor uitgerust worden met een intelligente sturing die bedient kan worden vanop je smartphone, pure luxe.

Voor elk terras

De allround pergola zonwering is voorzien van een unieke ritssluiting versterkt met RVS draadvering voor een maximale sterkte. Het doek sluit naadloos aan op de geleidingsprofielen voor een perfecte afwerking.

Het frame is in all kleuren leverbaar, ook een speciale lak met fijnstructuur zit in het gamma. Het doek is in meerdere kleuren verkrijgbaar en kan op diverse manieren geconfigureerd worden. We informeren je graag met de verschillende mogelijkheden.

Een lage muurbelasting maakt het mogelijk om de zonwering vrijwel overal toe te passen. Met een maximale breedte van 6m en diepte van 5m zijn grote terrassen perfect te verfraaien met onze zonwering.