iD Solar rolluiken: ervaring maakt zonne-energie 100% betrouwbaar.

Het minste wat je kan zeggen over Bubendorff rolluiken is dat ze intelligent en uniek zijn. De Nr1 in Europa en één van de grootste fabrikanten ter wereld van afgewerkte rolluiken brengt met zijn nieuwe generatie FU motoren een zeer eenvoudig rolluikconcept waarbij de nadruk vooral ligt op energiebesparing en milieubewustzijn.

De Bubendorff rolluiken hebben een sterk onderscheidend karakter en zijn uniek in hun soort. Daarom geeft Bubendorff standaard 7 jaar garantie op alle onderdelen. Daarbovenop wordt de eerste 2 jaar een full garantie verzekerd, dus ook op werk en verplaatsing van onze eigen fabriekstechnieker. De rolluiken worden uitvoerig getest (22.000 cycli) zo kunnen we de beste kwaliteit leveren

iD SOLAR is het enige elektrische rolluik op zonne-energie dat perfect werkt … of de oriëntatie nu noordelijk, oostelijk, zuidelijk of westelijk is…. Het zonnepaneel werkt op licht en heeft geen volle zon nodig.


iD SOLAR: door zonlicht aangedreven

iD SOLAR is het enige elektrische rolluik op zonne-energie dat perfect werkt… iD SOLAR is gemakkelijk te plaatsen: geen aansluiting op het stroomnet, geen kap- of breekwerken, geen bedrading naar binnen, noch bedrading doorheen de woning of tegen de muren. Na de bevestiging druk je op de zender en het werkt. Geen enkele extra kosten voor stroomaansluiting- of verbruik. En bij stroomuitval blijft iD SOLAR gewoon functioneren!

  • 4-KANAALSZENDER: met geïntegreerde tijdklok en groepsbediening
  • AUTOMATISCHE BEDIENING: via licht & temperatuursensor
  • Versie met HYBRIDE motor met ingebouwde accu voor noodbediening bij stroomuitval.


iD SOLAR OR met kantelbare lamellen: oriënteerbaar naar wens

iD SOLAR OR rolluiken van Bubendorff zijn standaard leverbaar met kantelbare of oriënteerbare lamellen. De jaloezie-functie zorgt voor ventilatie, lichtregeling en zonwering. Een gesloten iD SOLAR OR is steeds volledig vergrendeld, ook als de lamellen gekanteld staan.
In 2010 kwam dit unieke rolluik met kantelbare lamellen voor de eerste maal op de markt onder de naam ACTIV’HOME. Dankzij de continue research van Bubendorff kwam in 2018 de actuele versie tot stand. Beter, sterker, groter en … op SOLAR.


Rolax

Heel het jaar door biedt Rolax de ultieme bescherming van het glazen dak. In de zomer is Rolax een echt hitteschild en houdt hij de verblindende zonnestralen buiten. In de winter biedt hij de beste bescherming tegen de koude. Een betere isolatie bestaat er niet. Rolax gaat verder waar een gewone doekzonwering ophoudt !

Grote oppervlaktes, verschillende hellingen, … het horizontale rolluik Rolax past perfect op alle mogelijke glasconstructies en lichtstraten. Rolax bestaat sinds 1988 en zijn unieke concept is te danken aan de jarenlange ervaring van Bubendorff. Rolax verandert uw veranda of serre in een extra, leefbare ruimte dankzij zijn super-isolerende waarden. U wint niet alleen aan leefruimte, maar ook aan levenskwaliteit. Alleen Rolax is uitverkoren om uw glaspartijen optimaal af te sluiten.