Waarom kiezen voor Eosol vliegenramen?

Eosol vliegenramen zijn professionele producten, geplaatst door een vakman. U geniet van een snelle en correcte service in opmeting – montage en service door de betere montagefirma’s. De focus van Eosol is het ontwikkelen produceren van de meest duurzame en gebruiksvriendelijkevliegenramen, met zo weinig mogelijke esthetische impact op de woning, lichtinval en buitenzicht.


Oplossingen voor ramen

Eosol Visio 20/35

De standaard vliegenramen passen in elk raam, terwijl deze dan nog altijd gesloten of op een kier gezet kunnen worden. De unieke borstelsluiting sluit de Eosol vliegenramen perfect af en biedt de best mogelijke bescherming tegen insecten. De Kwadra vliegenramen hebben ook het SuperView gaas als standaard.

Het systeem kan zonder te schroeven geplaatst worden, via inox klemmetjes achter het raamkader. De geëxtrudeerde profielen zijn voorzien van verstekgezaagde hoeken met inwendige aluminium verstevigingshoeken en geïntegreerde borstels rondom. Van binnenuit merk je dus amper dat er een vliegenraam in het raam zit. De zwarte kleur van het gaas zorgt ervoor dat je alle kleuren in je tuin scherp kunt blijven zien.

  • De visio 20 is voorzien van een tussenregel die dient tegen de doorbuiging van de profielen. Deze tussenregel is slechts 8mm voor een minimaal storend effect.
  • De visio 35 wordt kleiner als 1600mm uitgevoerd zonder enige tussenregel, bij grotere hoogtes geeft de tussenregel van slechts 8mm een minimaal storend effect.

Eosol Revolux

Raamrolhorren zijn de ideale oplossing als een standaard vliegenraam technisch niet haalbaar is, of als je hogere eisen stelt aan het gebruiksgemak en een mooi uitzicht. De fijne cassette in RAL-kleur integreert zich mooi in het raamgeheel. Een rolhor is uiterst handig bij het wassen van ramen en heeft geen vervelende horizontale tussenregels. Deze kan via inox klemmetjes achter het raamkader worden geplaatst, waardoor je geen schroeven nodig hebt.

Heb je eventjes geen vliegenraam nodig? Dan kan je de raamrolhor zachtjes oprollen, dit door middel van de geïntegreerde softclose. Oprolbare vliegenramen zijn ook beschikbaar voor Velux ramen.


Oplossingen voor deuren

Eosol Starck

Eosol legt de lat op een nieuwe hoogte met deze vliegendeur Starck in SL uitvoering. Met de stevige 45 mm aluminiumprofielen en unieke verstektechniek ontwikkeld door Eosol voelt deze vliegendeur zeer solide aan en hangt deze nooit af op de dorpel.

Door de speciale verstekverbindingen zal deze deur na jaren intensief gebruik niet zwak worden. De automatische deursluiter in bijhorende kleur doet de vliegendeur altijd sluiten als kinderen buiten lopen. Speciale gaassoorten zoals SuperStrong zijn verkrijgbaar voor huisdieren.

Eosol Plisse

Eosol vliegenramen zijn professionele producten, geplaatst door een vakman.
U geniet van een snelle en correcte service in opmeting – montage en service door de betere montagefirma’s. De focus van Eosol is het ontwikkelen produceren van de meest duurzame en gebruiksvriendelijkevliegenramen, met zo weinig mogelijke esthetische impact op de woning, lichtinval en buitenzicht.


Oplossingen voor schuifdeuren

eosol linus 75 xl

Eosol Linus 75 XL

De Linus XL wordt niet voor niets het topproduct van het Eosol gamma genoemd. De SelfClose automatische sluiting is veilig voor kinderen en huisdieren (optie). De schuifvliegendeur zal geen seconde te lang open blijven staan, maar na een passage zachtjes achter je sluiten! De veerkracht kan geregeld of uitgeschakeld worden.

Ook op vlak van esthetiek is de Linus XL de koploper in zijn soort: het schuifvliegenraam is letterlijk onzichtbaar van binnenuit door het ontbreken van de storende tussenstijl en het gebruik van het transparante SuperView gaas. Hierdoor lijkt deze Linus XL eerder op een raampartij dan op een vliegenraam.

Linus XL laat ook 20 procent meer licht door dan een normale Eosol Linus.

De stevige 75 mm aluminiumprofielen en hoogwaardige afwerking geven de Linus XL een klassevolle en duurzame look.

Eosol Linus 50

De Linus met SelfClose met 50 mm profiel zet de hoogste standaard neer. De Eosol Linus is speciaal gemaakt voor grote duurzaamheid en hoog gebruiksgemak bij intensief gebruik.

Met verschillende geleidingssystemen en montagemogelijkheden past het Linus schuifvliegenraam op alle types schuiframen. In de top-uitvoering SL is deze schuifvliegendeur standaard uitgerust met de unieke SelfClose automatische sluiting (optie), waardoor je schuifvliegenraam geen seconde te lang open blijft staan.

Dit veilig en kindvriendelijk systeem draagt sterk bij in het praktisch gebruik én het buiten houden van insecten! Ook het supertransparante SuperView gaas zorgt voor zeer weinig lichtverlies en een optimaal doorkijkvermogen.

Eosol Linus 30

Linus Small heeft een zeer smal profielsysteem, en dit zonder verticale tussenregels in kruis. Door de beperkte inbouwruimte van 30 mm is een plaatsing bij screens en rolluiken steeds mogelijk.

De hoogstaande kwaliteit én look van Eosol blijven behouden met het zeer transparante SuperView gaas, of de huisdierbestendige StrongView of Petscreen gazen. Het is enkel niet mogelijk om op dit profielsysteem de optie SelfClose te hebben.

Eosol Pro/Pico

Als we zeggen dat de Eosol vliegenramen ‘opvallend onopvallend’ zijn, dan is dit zeker nog meer van toepassing op de Eosol Scenica. De Scenica profileert zich als hét summum van de onzichtbare vliegenramen.

Het vlakke, transparante gaas van deze unieke gepatenteerde rolhor met balanssysteem rolt zich op in een mooie cassette, waardoor de vliegenhor een zeer heldere doorkijk geeft en in geen geval het uitzicht naar je tuin hindert. Een ingenieus balanssysteem en een nylon versterkte loopketting zorgen voor een bijzonder bedieningsgemak en hoge duurzaamheid.

Dit alles wordt vormgegeven door stevige en mooie aluminium profielen in gewenste RAL kleur, zodat een naadloze integratie in jouw schuifraam mogelijk is. De Eosol Scenica is aanbevolen voor het standaard schuifdeur of porte-fenêtre, waarbij vooral de nadruk ligt op het onzichtbare en compact afgewerkte design.

Eosol Scenica XL

Eosol Scenica XL is het topsysteem voor het oprolbare schuifraam. De kwaliteit en afwerking van dit revolutionaire oprolbare vliegenraam is van zeer hoog niveau door de bijzondere eigenschappen.

Het vlakke gaas zorgt voor een ultra transparante en onbelemmerde doorkijk naar de tuin. Daarnaast is het ketting-balanssysteem zeer robuust en gemakkelijk te bedienen zonder veerspanning.

Eosol Scenica is toepasbaar op zowel binnen-als buitendraaiende deuren en op nieuwe of bestaande ramen uit aluminium, hout of pvc. Deze oprolhor is aangeraden voor meer gebruiksintensieve en windgevoelige omstandigheden. De Scenica XL heeft ook grotere afmetingen dan de Scenica, je kan de exacte afmetingen terugvinden in de brochure.