Soprofen garagepoorten uit staal of aluminium.

SOPROFEN biedt een ruim gamma van garagepoorten uit staal of aluminium aan die zijn afgestemd op al uw projecten, dankzij de gevarieerde keuze aan afwerkingen, oppervlakken, ontwerpen, kleuren en beglazingen. Met haar kleur, raampje of sierelement valt de garagepoort van SOPROFEN meteen op. Of het nu gaat om een sectionaal-, kantel- of rolpoort, ze wordt moeiteloos bediend, werkt ruisstil en met een minimale belemmering zodat er steeds voldoende ruimte binnen gelaten wordt, wat ook de configuratie is.

Dankzij de kwalitatieve dubbele loopwielen zijn deze poorten fluisterstil. Er is steeds een van de wielen in contact met de geleiders. Dit zorgt voor een zeer soepele beweging van de poort.


Verticale Sectionaalpoort

CARSEC PRO, de sectionaalpoort die verdwijnt onder het plafond, is een 100% SOPROFEN innovatie. Robuust, elegant en uiterst stil, de CARSEC PRO gaat furore maken!

Laterale Sectionaalpoort

De sectionaalpoort met opening aan de zijkant CARSEC LATERALE maakt ruimte onder het plafond vrij en maakt de doorgang te voet mogelijk. Maak uw leven makkelijker!

Kantelpoort

CARBAS, de kantelpoort die half uitsteekt en dan in het plafond verdwijnt, is een performante klassieker.

Rolpoort

De garagepoort met lamellen CARROL houdt de ruimte voor de garage vrij: aanpasbaar en eenvoudig!